2117204108 6940263990 Νισύρου 1 & Αχαΐας 36-38 - Πειραιάς tomadakescolours@gmail.com
hero image
 
 
 
 
Τωμαδάκης Νικόλαος
Εργασίες Ελαιοχρωματισμών & Επιχρισμάτων
Πειραιάς | Αττική

Η εταιρεία του Τωμαδάκη Νικόλαου είναι εξειδικευμένη στον τομέα των ελαιοχρωματισμών, των ανακαινίσεων και των βαψιμάτων πάσης φύσεως στον Πειραιά και σε ολόκληρη την Αττική. Η εμπειρία μας πάνω από 30 χρόνια μας έχει καταστήσει πρωτοπόρους στον κλάδο, ενώ παρέχουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών για τις ανάγκες σας.

Οι ελαιοχρωματισμοί μας περιλαμβάνουν την επαγγελματική βαφή τοίχων, οροφών και δαπέδων, δίνοντας νέα αίσθηση και ανανέωση στους χώρους σας. Επίσης, αναλαμβάνουμε εφαρμογή επιχρισμάτων για τη δημιουργία επιφανειών με μοντέρνο σχεδιασμό και υψηλή αισθητική.

 
 
 
 
 
 
 
 
ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Οι ανακαινίσεις αποτελούν ένα από τα κύρια πεδία δραστηριότητάς μας. Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες ανακαινίσεις κατοικιών, καταστημάτων και επαγγελματικών χώρων, δίνοντας έμφαση στη λειτουργικότητα και στον αισθητικό σχεδιασμό, προσαρμόζοντας τον χώρο στις ανάγκες και το στυλ των πελατών μας.

Επιπλέον, προσφέρουμε υπηρεσίες βαφής σκαφών, με γνώση και εξειδίκευση στη χρήση των κατάλληλων υλικών και τεχνικών για την προστασία και την ανανέωση της επιφάνειας του σκάφους.

 
 
  Ελαιοχρωματισμοί
  Ανακαινίσεις
  Στεγανοποιήσεις
  Εφαρμογή επιχρισμάτων
  Βαφές σκαφών
  Βαψίματα πάσης φύσεως
 
 

Τέλος, αναλαμβάνουμε στεγανοποιήσεις για την προστασία των χώρων από υγρασία και διαρροές, δημιουργώντας αξιόπιστες και ανθεκτικές επιφάνειες.

Αν επιθυμείτε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ελαιοχρωματισμούς, ανακαινίσεις και συναφείς εργασίες, η εταιρεία του Τωμαδάκη Νικόλαου είναι η καλύτερη επιλογή σας. Εμπιστευθείτε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας για να δημιουργήσουμε τον ιδανικό χώρο που πάντα ονειρευόσασταν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 

tomadakescolours@gmail.com
 
 

2117204108 | 6940263990
 
 

Νισύρου 1 & Αχαΐας 36-38 - Πειραιάς