2117204108 6940263990 Νισύρου 1 & Αχαΐας 36-38 - Πειραιάς tomadakescolours@gmail.com
 
 
 
Τωμαδάκης Νικόλαος
Εργασίες Ελαιοχρωματισμών & Επιχρισμάτων
Πειραιάς | Αττική
 
 
 

 
 

Καλωσορίσατε στην εταιρεία του Τωμαδάκη Νικόλαου, τον κορυφαίο ειδικό σε ελαιοχρωματισμούς και ανακαινίσεις στον Πειραιά και σε ολόκληρη την Αττική. Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας, η εταιρεία μας προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, ενσωματώνοντας την τεχνογνωσία και την καινοτομία για να δημιουργήσει μοναδικά αποτελέσματα.

 

Ο Τωμαδάκης Νικόλαος και η ομάδα του είναι γνωστοί για την επαγγελματική τους προσέγγιση και την αφοσίωσή τους στην ικανοποίηση των πελατών. Κάθε έργο που αναλαμβάνουμε θεωρείται μια μοναδική πρόκληση, και εργαζόμαστε σκληρά για να παρέχουμε αισθητικά ελκυστικές και λειτουργικές λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών μας.

 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
Τηλ. Επικοινωνίας <br> 2117204108 | 6940263990

Τηλ. Επικοινωνίας
2117204108 | 6940263990

Εμπιστευθείτε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας για να δημιουργήσουμε τον ιδανικό χώρο που πάντα ονειρευόσασταν.

Περισσότερα
Βαψίματα πάσης φύσεως

Βαψίματα πάσης φύσεως

Οι ελαιοχρωματισμοί μας περιλαμβάνουν την επαγγελματική βαφή τοίχων, οροφών και δαπέδων, δίνοντας νέα αίσθηση και ανανέωση στους χώρους σας. Επιπλέον, προσφέρουμε υπηρεσίες βαφής σκαφών, με γνώση και εξειδίκευση στη χρήση των κατάλληλων υλικών και τεχνικ

Περισσότερα
Ανακαινίσεις

Ανακαινίσεις

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες ανακαινίσεις κατοικιών, καταστημάτων και επαγγελματικών χώρων, δίνοντας έμφαση στη λειτουργικότητα και στον αισθητικό σχεδιασμό, προσαρμόζοντας τον χώρο στις ανάγκες και το στυλ των πελατών μας.

Περισσότερα
Με συνέπεια & επαγγελματισμό

Με συνέπεια & επαγγελματισμό

Αν επιθυμείτε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ελαιοχρωματισμούς, ανακαινίσεις και συναφείς εργασίες, η εταιρεία του Τωμαδάκη Νικόλαου είναι η καλύτερη επιλογή σας.

ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΑΡΑΤΣΑΣ
ΒΑΨΙΜΟ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ